Fika


Vi har en oslagbar utsikt om du tycker om att sitta alldeles intill vattnet!

Se småbåtarna utanför lägga till, eller höra Waxholmsbåtarna tuta in sin ankomst. Vi erbjuder smakrika och unika bakelser hos oss där sortimentet varierar dagligen och efter säsong. Styrkan och kärnan i caféet är våra konditorer som är på plats varje dag och bakar allt för hand.

Gillar du sötsaker har du hittat rätt!

Vi erbjuder mängder av bakverk, tårtor & kakor. Om du känner för något mer mättande erbjuder vi även smörgåsar & lättare lunch från vår matmeny.

Vårt engagemang för kvalitet genomlyser allt ifrån råvara till färdig måltid. Genom ständig produktutveckling ser vi till att våra kunder alltid serveras det bästa! Välkomna på fika hos oss!

fika boulangerie

aromabaren

Aromabaren

Grunden till bra espressokaffe grundas via de bästa bönorna och skickliga rostare. Illy Coffé – för oss ett självklart val! Illy består av 100% Arabica.

För att få fram den perfekta balansen mellan bitterhet, syra och sötma blandar Illy 9 arabicabönor från 20 olika länder och där bara de bästa bönorna väljs ut och används. Tack vara denna blandning har Illy espresso samma distinkta arom och smak i varje kopp! Detta tillsammans med toppmodern tillverkningsprocess och stor kunskap om hur en perfekt espresso ska tillredas har gjort Illy till en av världens mest kända varumärken.

Missa inte vår svalkande Frappuccini

Det är den senaste nyheten i arombaren – den serveras hela sommaren!